Hvad koster det?

Lige på og hårdt!
Du får:

 • 10 timers mailtjek pr. måned.
  Det svarer til ca. ½ time dagligt. Min erfaring siger, at der nogle dage vil mere, nogle dage mindre. Jeg tjekker din mail 2 gange dagligt – morgen og eftermiddag.
 • Færre bekymringer. Jeg sørger for al mailkorrespondance med dine kunder.
  Jeg skriver på vegne af dig og dit firma og underskriver mig som din personlige assistent, din sekretær, din assistent eller hvad du ønsker.
 • Sikkerhed for, at alt kører som det skal. Jeg håndterer de problemstillinger, dine kunder henvender sig med.
  Det vil sige, jeg svarer på de spørgsmål dine kunder stiller. Det kan være produktspørgsmål, hjælp til download af onlineprodukter og håndtering af gennemførte ordrer – fx tilbagebetaling af penge, hjælp til brug af produkter, opfølgning mm. (Jeg er vant til at navigere i Simplero, men er åben for at lære nye systemer at kende)
 • Tryghed!
  Jeg kontakter dig altid, når det er nødvendigt og ser helst, at vi er i løbende kontakt (efter behov).
 • Autosvar på din mail, hvis du ønsker det.
  Når mailen bliver tjekket 2 gange dagligt (og ikke hele tiden), kan det være rart med et autosvar på mailen, sådan at kunden modtager et svar lige med det samme. Autosvaret kan fx informere om svartid. 
 • Ro i maven, når du holder ferie.
  Jeg prøver på, så vidt det overhovedet er muligt, at vi ikke holder ferie samtidig. Det betyder, at hvis du er på sommerferie i hele juli, så gør jeg alt, hvad jeg kan for, at din mail bliver tjekket, mens du slikker sol, slapper af, dypper tæerne i Vesterhavet eller er på shopping i New York.
 • Engageret og nærværende kundeservice. I tæt dialog med dig!

Samlet pris/md.                                                                              kr. 5200,- + moms.

Hvis du har brug for hjælp ud over pakken er timeprisen kr. 450,- + moms